Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 07:54:59

Відбулася звітно-виборча конференція Територіального комітету № 5 профспілки працівників Збройних Сил України

20.09.2016   07:33Агенцiя

Як зберегти досвідчених і кваліфікованих фахівців в умовах оптимізації чисельності «армійських» працівників? При цьому убезпечити порушень чинного законодавства, положень Галузевої Угоди та колективних договорів, дотримання соціальних гарантій.

Ці та інші наболіли питання обговорювали та радилися лідери профспілкових первинних організацій з п’яти областей України, на засіданні VI-ї конференції Теркому № 5 профспілок працівників Збройних Сил України, якій відбувся у Чернігові.
     
Два дні, на базі Чернігівського навчально-методичного центру профспілок, учасника конференції підбивали підсумки своєї діяльності та визначали пріоритетні напрямки роботи на майбутнє.

У засіданні взяв участь заступник голови центрального комітету Всеукраїнської профспілки працівників Збройних Сил України Валерій Добровольський.

- В цей напружений період в житті профспілки вітчизняного оборонного відомства, ми зможемо успішно діяти лише за умов згуртування трудових колективів, зростанню їхньої активності та довіри до її лідерів, - підкреслив Валерій Добровольський звертаючись до учасників зібрання.

В ході засідання присутні заслухали голову Теркому № 5 профспілкових працівників ЗС України Леоніда Дудченка. Доповідач у своєму виступи поінформував про роботу  профспілкових організацій по посиленню контролю за дотриманням нормативних актів у ході реорганізації військових частин та установ.

Крім цього профспілкові активісти розглянули питання організаційної діяльності, оплати праці, аспекти охорони праці працівників Збройних Сил України, оздоровлення працівників  тощо.

- Створення атмосфери порозуміння, налагодження взаємодії з командуванням гарнізонів та керівниками оборонних установ і підприємств, з командирами військових частин та обласними військкоматами є запорукою успішного вирішення болючих питання працівників Збройних Сил України. Лише спільними зусиллями ми здатні досягти мети, домогтися виконання чинного законодавства, - підсумував Леонід Дудченко.

По завершенню засідання профспілкові лідери проголосували за постанови, якими визначили пріоритетні завдання в своїй роботі на наступний період роботи.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини