Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:35:44

Біля полігону "Десна" з'явився унікальний білборд

16.09.2016   11:39

Це Деснянська розвилка. Поворот на полігон Десна. Найбільший навчальний центр в Україні.

Цей білборд поставив один з офіцерів, який там служить. За власний кошт. Ми не будемо розкривати його посади і ПІБ.

Той хто хоч трохи дотичний до "деснянської" теми - прекрасно зрозуміє про, що це.

Пох#ізм, що граничить з прямим саботажем, безвідповідальність, відсутність мотивації будувати і присутність мотивації сп#здити.

Ось, що пише людина, яка це розмістила:

"Возможно, кто-то посчитает это жестом отчаяния на школьном уровне. Кто-то наоборот - тонким троллингом. Кто-то - бесполезной тратой времени, мол, тех, у кого совести - все равно не проймет.

Это поддержка здоровым силам Десны. Людям, которых я очень уважаю. Их там немало.

Это напоминание уставшим и небезнадежным, готовым работать на совесть, правильно и с отдачей, но задавленным старой системой, которая сейчас, увы, панует.

И, наконец, это мой привет всем тем, кого я искренне ненавижу. Изображателям деятельности, убежденным бездельникам, ворью, и реальным скрытым врагам.

Совести у них нет. Но в глубине души, каждый знает, что он ничтожество и сволочь. И то, что за спинами и рядом будут, (а ведь будут) шептаться и хихикать, они будут воспринимать на свой счет, и беситься.

Кроме того, если бы там было написано "позор, даешь, итд", они бы разозлились и только. А так, это то, против чего вслух не возразишь (если не дурак), и все понимают о чем это. И это бесит постоянно. И ничего не сделаешь.

Кроме того, многое сделает подлое воображение, ведомое стремным чувством "непойманного вора". Это чувство у них заменяет совесть. И желчь собственная будет кушать их изнутри, обещаю))

Да, это троллинг. Да - автомат эффективнее. А документы с фактами, следствие и суд - еще эффективнее. Но пока - все, что могу."


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201933336493159&set=a.2188457529098.58790.1776897085&type=3

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини