Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 01:00:15

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

15.09.2016   09:31Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 14 вересня до 8:00 15 вересня 2016 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду, 7 пожеж та 1 іншу подію. Внаслідок цих подій  2 особи постраждали.


Дорожньо-транспортні пригоди
– 1:

- в м. Чернігові на перехресті вулиць М. Небаби та Декабристів о 21 год. 13 вересня водій автомобіля «ВАЗ 21214» здійснив наїзд на велосипедиста, який, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, виїхав назустріч автомобілю. Внаслідок пригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Чернігівської міської лікарні №2.


Пожежі – 7,  з них 1 пожежа в житловому секторі, 1 пожежа на об’єкті, 1 пожежа  на транспорті, 2 випадки загоряння сухої трави та сміття на загальній площі 2,03 га та 2 інші пожежі.


Інша подія -1:

До реанімаційного відділення Козелецької центральної районної лікарні о 13 год. 45 хв. 14 вересня з попереднім діагнозом "отруєння грибами" була госпіталізована мешканка с. Сираї Козелецького району, 1968 року народження.

Стан здоров'я жінки задовільний.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах  8-14 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 13 мкр/год., Ніжин  – 14 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 8 мкр/год, Семенівка – 11 мкр/год., Сновськ – 9 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території областіз 20 години 14 вересня до 20 години 15 вересня очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура по області вночі 4-9º тепла, вдень  15-20º тепла.
По Чернігову температура вночі  6-8º тепла, вдень 17-19º тепла.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини