Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 04:27:15

Відкрито 4 кримінальні провадження стосовно працівників податкової та митної служби за фактами скоєння службових злочинів

09.09.2016   08:26Агенцiя

З метою зниження рівня корупції у податковій та митній сфері, за 8 місяців 2016 року працівниками відділу внутрішньої безпеки проведено 62 службових розслідування та перевірки. За їх результатами 8 матеріалів спрямовано до правоохоронних органів для прийняття рішення.

За матеріалами відділу внутрішньої безпеки, органами прокуратури відкрито 4 кримінальні провадження стосовно працівників податкової та митної служби за фактами скоєння службових злочинів. А саме: 1 - за фактом вимагання та отримання неправомірної вигоди, 1 - за фактом зловживання службовим становищем посадовими особами митного посту при виконання посадових обов’язків, 2 - за фактом неналежного виконання службових обов’язків посадовими особами митниці.

На адресу керівництва Чернігівської митниці ДФС та територіальних органів ДФС у Чернігівській області направлено 29 подань, вжито заходів реагування стосовно 25 посадових осіб, 2 працівники звільнено з органів ДФС, притягнуто до дисциплінарної відповідальності 15 посадовців, 2 – винесено офіційне застереження.

Також, за матеріалами відділу внутрішньої безпеки відкрито 4 кримінальних провадження за фактами незаконного виготовлення, зберігання, збуту або транспортування з метою збуту підакцизних товарів та фіктивного підприємництва. Вилучені речові докази на суму понад 1 млн. грн., фальсифіковану алкогольну продукцію на суму понад 2,4 млн. грн. та контрафактні паливно-мастильні матеріали більш, ніж на 4 млн. гривень, складено 6 протоколів про порушення митних правил. До бюджету стягнуто 617 тис. гривень.

Начальник відділу внутрішньої безпеки Олексій Мисенко звертається до представників бізнесу та підприємців не боятись повідомляти про протиправні дії з боку працівників податкових чи митних органів області. В цьому вам допоможе телефон «Довіри» внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Чернігівській області: (0462) 668-522.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.