Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 21:30:51

Поліція затримала чоловіка, який завдав смертельного поранення своєму приятелю

09.09.2016   07:39

Поліцейськими відділу кримінальної поліції Чернігівського ВП ГУНП в Чернігівській області «по гарячих слідах» затриманий 42-річний чернігівець, який завдав своєму товаришу по чарці ножового поранення, від якого той помер в реанімації.

Близько 23-ї години вечора до поліції надійшла інформація від лікарів швидкої медичної допомоги, про те, що ними до лікарні доставлено людину з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини.

В лікарню та на адресу, звідки був доставлений потерпілий, вирушили оперативники чернігівської поліції. На місце, де сталася трагедія, прибула також патрульна поліція та слідчо-оперативна група Чернігівського відділу поліції.

Оглядом місця події, опитуванням свідків пригоди та самого потерпілого було встановлено, що ножового поранення йому завдав 42-річний знайомий, з яким вони спільно розпивали спиртні напої.
Від отриманих тяжких тілесних ушкоджень потерпілий невдовзі помер в реанімаційному відділенні лікарні.

Коли правоохоронці навідались до помешкання підозрюваного, той перебував у стані алкогольного сп’яніння. Опору не чинив. У скоєному зізнався. З місця пригоди поліцейські вилучили ніж зі слідами речовини бурого кольору та інші речові докази. В ході подальшої перевірки також було встановлено, що цей громадянин вже раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження.., що спричинило смерть потерпілого), карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Підозрюваний, згідно ст.208 Кримінального процесуального кодексу України затриманий до ізолятора тимчасового тримання.
Досудове розслідування триває.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.