Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:24:19

Звіт про витрачання коштів депутатами фракції "Наш край" у Чернігівській обласній раді

08.09.2016   10:37Агенцiя

«Наш край» допоміг школам, садкам та лікарням, повідомила прес-служба обласної організації партії «Наш край».

Депутати фракції «Наш край» Чернігівської обласної ради витратили кошти, виділені у рамках фонду виконання депутатських повноважень, на допомогу  13 школам, 15 ФАПам і лікарням, 10 дитячим садкам та будинкам культури області. Про це повідомила керівник фракції «Наш край» в облраді Ольга Чередник.

За її словами, усі 11 депутатів фракції намагалися якнайкраще виконати доручення виборців та витратили виділені із обласного бюджету 550 тис. грн. Хтось розподіляв виділену суму коштів між кількома населеними пунктами. Так, Ірина Грозенко надала допомогу 13 селам у Ніжинському районі, Сергій Нужняк виділив кошти для благоустрою 4 населених пунктів Менського району, Лариса Осадчук фінансово поліпшила матеріально-технічну базу 6 навчальних закладів Борзнянщини. Інші, приміром як Григорій Данько, майже всі кошти «депутатського фонду» спрямували однією сумою – кошти депутат облради витратив на благоустрій міста Бахмач.

Найчастіше депутати «Нашого краю», зважаючи на потреби місцевих жителів, виділяли гроші на благоустрій територій населених пунктів і ремонт доріг, заміну вікон чи дверей у дитячих садках та школах, оновлення бібліотечного фонду, придбання ліків та ремонт ФАПів. Також разом з іншими своїми колегами депутати «Нашого краю» фінансово підтримали Чернігівський протитуберкульозний диспансер. Не обійшлося і без адресної допомоги – депутати спрямовували кошти на лікування чернігівців, у тому числі важкохворих дітей.

Ольга Чередник підкреслила, що депутати «Нашого краю» системно працюють у своїх округах, а тому добре обізнані із проблемами і потребами місцевих жителів. На черзі – розподіл коштів другої частини коштів, виділених на виконання депутатами своїх повноважень.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини