Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 01:01:36

Поліцейські затримали так швидко, що злочинець не встиг і прогуляти вкрадені гроші

06.09.2016   12:12Агенцiя

Поліцейські сектору кримінальної поліції Семенівського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області оперативно розкрили розбійний напад на 86-літню жительку райцентру.

Коли до зловмисника завітали правоохоронці, він навіть не встиг витратити гроші, які відібрав у старенької.

Інформація про напад на жительку Семенівни 1930 року народження надійшла до чергової частини відділення в неділю зранку. Телефонували сусіди потерпілої. Вони повідомили, що невідомий зловмисник серед ночі, розбивши вікно, проник до будинку бабусі та, завдавши їй тілесних ушкоджень, забрав мобільний телефон з зарядним пристроєм та понад триста гривень грошей.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група, оперативники та дільничні інспектори поліції.

Прибувши на місце пригоди, поліцейські сектору кримінальної поліції опитали потерпілу та одразу визначили коло підозрюваних осіб. Спільно з дільничними інспекторами поліції вони провели подвірний обхід господарств місцевих жителів і в будинків з виявили того, кого шукали — 29-річний мешканець Семенівни, раніше судимий за майнові злочини, мирно спав у свого товариша по чарці.

В результаті поверхневого огляду підозрюваного, у нього було виявлено мобільний телефон, який він забрав з місця злочину, зарядний пристрій до нього і, навіть, гроші, які зловмисник ще не встиг витратити. Чоловік був дуже здивований такою оперативністю поліції та навіть не став заперечувати своєї причетності до скоєного злочину.
Наразі за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.
Підозрюваного, згідно ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, затримано та поміщено в ізолятор тимчасового тримання.
Досудове розслідування триває.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.