Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 12:10:25

Поліція затримала чоловіка, який на смерть забив свого сусіда

03.09.2016   09:03

Поліцейські Борзнянського відділення поліції за лічені години розкрили тяжкий злочин – завдання тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілому. Підозрюваного, 34-річного жителя села, затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Близько 11:00 до чергової частини Борзнянського відділення поліції надійшло повідомлення з одного з віддалених сіл північно-західної частини Борзнянського району про те що, місцевий житель щойно вивозив з власного двору гужовою повозкою згорток, дуже схожий на труп, а напередодні зник його сусід.

На місце пригоди виїхали керівники Борзнянського відділення, Бахмацького відділу, якому підпорядковується відділення та обласного управління поліції. В село також прибули районна та обласна слідчо-оперативні групи поліції, кінолог зі службово-пошуковою собакою, а також представники прокуратури, судмедексперт та експерт-біолог.

Підозрюваний у зникненні сусіда, 34-річний житель села, раніше судимий за нанесення тілесних ушкоджень та умисне знищення майна, спочатку все заперечував і відмовлявся давати будь-які свідчення. Поліція провела санкціонований огляд господарства підозрюваного, під час якого виявила сліди речовини бурого кольору на стіні та сходах будинку, а також на гужовій повозці.

В ході продовження оперативно-розшукових заходів, силами дільничних інспекторів поліції Борзнянського відділення із залученням службової собаки поліцейським вдалося знайти тіло загиблого, аж за п’ять кілометрів від села, в польовій канаві. Труп був загорнутий у простирадло, про що і свідчили випадкові свідки.

Лише після цього підозрюваний зізнався у скоєному та дав правдиві свідчення. Він повідомив, що влаштував побиття сусідові вважаючи, що той причетний до крадіжки 50-метрового гумового шлангу у його знайомої.

Наразі, інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Підозрюваний в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання Бахмацького ВП.

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.