Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 19:22:12

Поліція "по гарячих слідах" затримала грабіжника

29.08.2016   07:36Агенцiя

Патрульними поліцейськими м.Чернігова з допомогою громадськості був затриманий 28-річний чернігівець, який серед білого дня на зупинці громадського транспорту зірвав з жінки ланцюжок з хрестиком та намагався втекти.

На лінію «102» надійшла інформація від 50-річної мешканки Чернігова про те, що її щойно пограбували прямо на зупинці громадського транспорту.

На місце пригоди був негайно направлений наряд патрульної поліції, але по приїзду поліцейські побачили, що зловмисника вже намагається затримати який громадянин. Патрульні одягли на підозрюваного наручники та викликали слідчо-оперативну групу міського відділу поліції для документального оформлення затримання.

Потерпіла впізнала у затриманому свого кривдника, але, на жаль, ланцюжка з хрестиком при ньому вже не було. Затриманим виявися 28-річний безробітний чернігівець, раніше судимий за скоєння майнових злочинів, наркоман.

Наразі за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), що передбачає покарання аж до позбавлення волі на строк до чотирьох років.

В порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України підозрюваний затриманий та доставлений до ізолятора тимчасового тримання. Він перевіряється на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів на території Чернігова.

Досудове розслідування триває.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.