Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:39:27

Відбулося відкриття місцевої пожежної команди

27.08.2016   09:05

26 серпня у с. Пакуль Чернігівського району відбулося урочисте відкриття місцевої пожежної команди.

Участь у заході взяли заступник Голови ДСНС України Руслан Білошицький, Голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч, керівництво та представники місцевих органів влади.

"До цього часу найближча пожежна частина від села знаходилася на відстані 22 км. Відтепер на чергуванні постійно перебуватиме 5 чоловік особового складу, які зможуть оперативно виїхати за викликом. Територія обслуговування місцевої пожежної команди охоплюватиме 4 сільські ради та 25 населених пунктів", - зазначив Руслан Білошицький.

У свою чергу, Голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч зазначив, що відкриття місцевої пожежної команди відбулося завдяки плідній співпраці обласного управління ДСНС та Пакульської сільської ради. В майбутньому така співпраця забезпечить більш надійний протипожежний захист прилеглих населених пунктів і територій.

Після церемонії відкриття гості оглянули приміщення підрозділу, ознайомилися з технікою та оснащенням, що перебуватиме на озброєнні рятувальників.

Цього ж дня, заступник Голови Служби передав рятувальникам У ДСНС Чернігівщини новий пожежний автомобіль на базі шасі «MAN» вітчизняного виробництва, що був закуплений за кошти держбюджету, а також пожежно-технічного обладнання і бойовий одяг німецького виробництва.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини