Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 19:33:37

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом травмування 12-річної дитини

18.08.2016   07:18

Слідчими Чернігівського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області розслідується кримінальне провадження за фактом ДТП в якому постраждав 12-річний хлопчик.

16 серпня близько 17:00 до поліції надійшло повідомлення, що в м. Чернігові по вул. Козацькій, трапилася ДТП за участю автомобіля марки «ГАЗ – 2410», в якій постраждала дитина. Виїздом на місце пригоди наряду патрульної поліції та слідчого з розслідування дорожньо-транспортних пригод Чернігівського відділу поліції було зафіксовано факт скоєння аварії, в якій 59-річний водій «Волги» на нерегульованому пішохідному переході збив 12-річного хлопчика.

В результаті аварії дитину каретою швидкої медичної допомоги доправили до лікарні, де їй встановили діагноз: відкритий поперечний перелом обох кісток правої гомілки зі зміщенням. Хлопчика госпіталізували до відділення травматології.

За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху), що передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Автомобіль вилучено та поміщено на штрафмайданчик.
В рамках розслідування цього кримінального провадження призначено ряд експертиз, серед яких: автотехнічна, комплексна та судово-медична.

Досудове розслідування триває.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини