Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 05:03:59

Леонід Сахневич - дрібний політичний діяч часів Арсена Дідура?

12.08.2016   14:02Агенцiя

Саме такий висновок можна зробити, коли читаєш новини веб-порталу обласної ради.

Наприклад, матеріал за 12 сепня "Керівники області відвідали з робочим візитом Куликівський район" розповідає читачу про візит обласних високопосадовців до Куліківського району.

Цікаво, що при підготовці матеріалу, автори не звернули увагу на те, що Леонід Сахневич на сьогодні не тільки перший заступник голови ОДА, а і виконує обов’язки голови Чернігівської облдержадміністрації.

Арсен Дідур обраний від Менського району, проте він продовжує пильно опікуватися, спільно з депутатом обласної ради Віктором Трушем, "рідним" Куліківським районом.

Навіть процеси децентралізації за принципом "один район - одна громада" їх цілком влаштовують.
Навіть у згаданому матеріалі наголошується, що "обговорили питання життєдіяльності єдиної Куликівської територіальної громади, до складу якої вже зголосилися увійти 12 сільських рад. Крім того, радили і іншим селам, а саме, Хибалівці, Кладьківці, Дрімайлівці та Смолянці приєднуватися до єдиної громади, щоб і надалі зберегти територію району, і сповна використати кошти державної допомоги".

Якщо продовжувати знайомитися з опублікованою інформацією, то можна зрозуміти, що основна мета  поїздки - відкриття ігрового майданчику «Казка» у центрі села Горбове. "Як наголосила очільниця місцевої територіальної громади, більшу частину грошей на облаштування майданчика виділено із сільського бюджету", - йдеться у статті.

Тобто обласних керівників привезли фактично попіаритися на захід, який організований за кошти місцевої громади? І якщо для пана Арсена всі ці заходи - долготермінова програма, то Леоніду Сахневичу відводиться роль "весільного генерала"?

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини