Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 04:35:10

Поліцейські спіймали серійних магазинних злодіїв

12.08.2016   07:33

Поліцейські Козелецького відділення Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області в ході спланованих оперативно-розшукових заходів встановили особи зловмисників, які систематично обкрадали місцеві магазини.

З початку літа до Козелецького відділення поліції почали надходити повідомлення про крадіжки з магазинів. Їх локалізація свідчила про те, що зловмисники проживають десь поряд з об’єктами злочину.

Останнє повідомлення про рак діжку з магазину в с. Волевачі надійшло до чергової частини Козелецького відділення минулої суботи. Власник торгової точки повідомив, що зловмисники, шляхом пошкодження металопластикових вікон, двічі, з інтервалом у дві доби, проникали до приміщення його магазину, звідки викрадали товарно-матеріальні цінності, (горілчані, тютюнові вироби, продукти харчування) та грошові кошти в сумі понад 25 000 гривень.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейськими Козелецького відділення поліції встановлено, що крадіжку скоїли двоє раніше неодноразово судимих мешканців району, один з яких – житель волевачів і інший – сусіднього села Бабарики. У обох підозрюваних солідний стаж перебування і місцях позбавлення волі за майнові злочини (крадіжки, пограбування).

За місцем мешкання обох підозрюваних були виявлені рештки спиртного та продуктів, зниклих з магазину.

Наразі відкрито два кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому), що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Також, крім цього доведено їх причетність до п’яти крадіжок на території району. Частину викрадене вилучено. Проводиться перевірка на причетність підозрюваних до інших подібних злочинів на території району.

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини