Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:30:20

Укравтодор виніс ще 7 доган керівникам Служб автодоріг в областях. І чернігівському також

28.07.2016   12:23Агенцiя

Чергова перевірка ДП «Дорцентр» виявила невідповідність якості виконання робіт з поточного середнього ремонту в 7 областях.

З 1 по 6 липня ДП «Дорцентр» перевірив виконання робіт з поточного середнього ремонту та виявив порушення якості та контролю за нею у Вінницькій, Донецькій, Івано-Франківській, Рівненській, Хмельницькій, Харківській та Чернігівській областях. Начальники Служб автодоріг в цих регіонах отримали догани за невиконання своїх професійних обов’язків. Відповідний наказ Євгеній Барах підписав 18 липня 2016 року.


Зокрема, були виявлені такі порушення:

- Асфальтобетонна суміш не відповідала нормативним вимогам у Вінницькій, Донецькій, Івано-Франківській та Чернігівських областях;

- Була відсутня погоджена схема організації дорожнього руху, місця виконання робіт об лаштовані з порушенням у Вінницькій, Донецькій, Івано-Франківській, Рівненській, та Чернігівській областях;

- Відсутній технічний нагляд з боку Служби в Івано-Франківській області;

- Невідповідність товщини влаштованих шарів покриття в Івано-Франківській області;

- Занижене узбіччя у Вінницькій, Івано-Франківській, Харківській та Чернігівській областях;

- Відсутня горизонтальна дорожня розмітка у Чернігівській області.


«Вперше за багато років Укравтодор має значне фінансування на відновлення дорожньої мережі країни. Ми взяли на себе відповідальність за якісне та ефективне використання цих коштів, тому халатність у роботі для нас неприпустима. Перевірки продовжаться і, я сподіваюся, що всі нарешті навчаться виконувати свої професійні обов’язки так, щоб нам не було за них соромно, а дорожня галузь поверне довіру громадян до своєї роботи», – зазначив Євгеній Барах тимчасовий очільник Укравтодору.

 
Нагадаємо, 18 липня 2016 року Євгеній Барах змінив керівництво у двох найважливіших структурах, що знаходяться у сфері управління Укравтодору – ПАТ «ДАК «Автомобільні дороги України» та ДП «Укрдорінвест». Реформування галузі починається з відповідних кадрових рішень, що на думку очільника Держагентства, призведе до повної зміни як роботи господарства, так і думки населення про його діяльність.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини