Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 15:35:02

Прокуратура наполягає на передачі готелю "Брянськ" в державну власність

22.07.2016   07:43

Нагадаємо, що за позовом прокуратури області судом ухвалено рішення про передачу в державну власність комплексу будівель турготелю «Брянськ», яке підтверджено вищестоящими судовими інстанціями, набрало законної сили та перебуває на виконанні.

Прокуратурою доведено, що вказане нерухоме майно ще у 1994 році незаконно вибуло з володіння держави та вжито вичерпних заходів  представницького характеру щодо поновлення порушених інтересів.

У подальшому Кабінетом Міністрів України 24.06.2016 прийнято розпорядження про передачу нерухомого майна  – комплексу будівель турготелю «Брянськ» у місті Чернігові до сфери управління Міністерства юстиції. У подальшому вказані приміщення планується передати для зміцнення матеріально-технічної бази Академії Державної пенітенціарної служби.

Разом з цим, користувачі нерухомості, намагаючись відтермінувати виконання судового рішення неодноразово зверталися до суду із заявами про відстрочення вчинення виконавчих дій, обґрунтовуючи їх надуманими обставинами: відсутністю у держави реальної можливості захистити майно від руйнації та ефективно використовувати його; доцільністю збереження майна виключно нинішнім користувачем та інші.

За активної позиції прокуратури області вказані заяви про відстрочення виконання судового рішення судом відхилено (останнього разу - 21.07.2016). Прийняття нерухомого майна вартістю 1,6 млн. грн. у державну власність призначено на 26 липня 2016 року.

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.