Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 15:27:42

Поліція розслідує обставини бійки, що призвела до смерті одного з її учасників

16.07.2016   07:49Агенцiя

Поліція проводить розслідування у кримінальному провадженні за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень жителю Чернігівського району, від яких потерпілий помер у лікарні.

Вночі 14 липня до Чернігівського відділення поліції повідомили з місцевої центральної районної лікарні, що на лікування до закладу було доставлено 33-річного жителя приміського села з тяжкими травмами живота, які супроводжувалися внутрішнім крововиливом. Під час надання медичної допомоги пацієнт помер.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції, оперативники карного розшуку. В ході розшукових та слідчих дій поліцейські встановили, що напередодні увечері потерпілий, повернувшись додому в стані алкогольного сп’яніння, скаржився на біль в животі та пояснив рідним, що побився з двома односельцями. Правоохоронці з’ясували особи ймовірних учасників бійки. Одному з них 18 років, іншому — лише невдовзі виповниться 17. Обидва непрацюючі, в конфлікт із законом раніше не вступали.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За фактом злочину поліцією відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України («умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого»). Згідно з нею, винуватцям загибелі людини загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.