Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:54:37

Інспектори роти ДПС затримали злочинну групу

08.07.2016   07:42Агенцiя

5 липня о 18:20 на лінію «102» Головного Управління Національної поліції в Чернігівській області звернувся 31-річний мешканець міста Чернігова, який працює водієм маршрутного таксі "Чернігів-Десна".

Останній повідомив про те, що в смт. Десна близько 18:00 троє невідомих осіб на автомобілі "Фольксваген- Т4" погрожуючи ножем, відкрито заволоділи грошовими коштами в сумі близько 5 000 грн. та пошкодили два колеса в автомобілі заявника.

Черговий відділу безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності оперативно орієнтував всі наряди, що здійснювали нагляд за дорожнім рухом на трасах Державного значення на пошуки злочинців. Було негайно введено оперативний план «Перехват».

Прийнятими заходами розшуку, «за гарячими слідами», інспектори роти ДПС, які несли службу поблизу стаціонарного посту №3 в с. Кіпті побачили транспортний засіб, який підпадав під орієнтування.

«Вартові доріг» з дотриманням заходів особистої безпеки зупинили транспортний засіб та викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

При виїзді на місце події встановлено, за кермом автомобіля перебував 35-річний мешканець м. Києва, в салоні якого перебували 3 пасажири, 52-річний мешканець міста Києва, 33-річний мешканець Черкаської області, раніше судимі та 26-річний мешканець Черкаської області.

При поверхневому огляді транспортного засобу в салоні виявлено грошові кошти, предмети ззовні схожі на боєприпаси, ніж металевий розкладний та кухонний металевий ніж.

Підозрюваних доставлено до Козелецького відділу поліції для подальшої перевірки даних осіб на причетність до скоєних злочинів.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне впровадження за ст.187 ч.2 КК України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб або особою, яка раніше вчинила розбій або бандитизм) - карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини