Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 17:21:07

Тільки на проект по встановленню прикордонних знаків на Чернігівщині витратили 53 тисячі гривень

06.07.2016   12:09Агенцiя

Графічний проект визначення місць встановлення знаків на кордоні на Чернігівщині довжиною 224 км обійшовся 52,7 тис. грн.

Про це стало відомо з відповіді Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства на запит «Доступу до правди».

Згідно з розпорядженням Кабміну від травня 2015 року, відповідальним виконавцем заходів із «Винесення лінії українсько-російського державного кордону на місцевість та позначення її прикордонними знаками» є Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру.

Самі роботи виконало ДП «Українське державне аерогеодезичне підприємство».

Також у запиті йдеться про те, що у бюджеті України цього року не передбачено інших бюджетних програм на фінансування заходів щодо інженерно-технічного облаштування українсько-російського кордону.

Раніше «Доступ» повідомляв, що торік було виділено 400 млн грн за бюджетною програмою «Заходи інженерно-технічного облаштування кордону».

Разом з тим загальна вартість стіни на кордоні з Росією складає  близько 4,14 млрд грн, з яких у 2015 році мали б використати 1,07 млрд грн.


https://dostup.pravda.com.ua/news/publications/tilky-na-proekt-po-vstanovlenniu-prykordonnykh-znakiv-na-chernihivshchyni-vytratyly-53-tysiachi-hryven 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини