Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 04:43:47

Урочистості з нагоди випуску молодих фахівців Академії Державної пенітенціарної служби

02.07.2016   15:28Агенцiя

2 липня на Красній площі міста Чернігова відбувся перший випуск молодих фахівців Академії Державної пенітенціарної служби.

В урочистому заході прийняли участь Міністр юстиції України Павло Петренко, заступник міністра освіти і науки – Роман Греба, Голова Державної пенітенціарної служби України Володимир Палагнюк, Голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч, Голова Чернігівської обласної ради Ігор Вдовенко, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, в.о. начальника Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області В'ячеслав Хардіков та ін.

Диплом державного зразка за спеціальністю «Правознавство» отримали 202 особи, з них 137 присвоєно спеціальне звання «лейтенант внутрішньої служби». Вперше, 13 випускникам, які навчалися на відмінно, було присвоєно первинне спеціальне звання на ступінь вище «старший лейтенант внутрішньої служби».

Міністр юстиції Павло Петренко разом з очільником Державної пенітенціарної служби України Володимиром Палагнюком вручили дипломи з відзнакою найкращим з майбутніх пенітенціаріїв. З вітальним словом до випускників та їх наставників звернулися запрошені гості, які привітали випускників із здобуттям юридичної освіти та побажали успіхів в подальшій роботі.

Урочисто привітати випускників зібралось також чимало чернігівців. Родичі, близькі, друзі випускників Академії і просто пересічні громадяни мали змогу спостерігати за святковим дійством, проходження урочистим маршем та сфотографуватися з почесними гостями.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.