Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 17:26:53

Співробітники податкової міліції вилучили з незаконного обігу партію спирту сумнівної якості та цигарок

02.07.2016   09:27Агенцiя

Заходи здійснювались у рамках операції «Акциз-2016» з метою запобігання тіньовому виробництву та обігу підакцизних товарів. Небезпечну продукцію виявили в одному з прикордонних населених пунктів Чернігівської області.

Для збереження алкогольного сурогату та цигарок зловмисники використовували приміщення колишнього зерносховища, що вже тривалий час не використовувалося за призначенням.

Під час огляду податківці виявили 31 пластикову бочку (об’ємом по 200 - 220 літрів кожна), які були вщент заповнені прозорою рідиною з характерним запахом спирту. Тут же знаходились і сигарети «Димок» з маркуванням Республіки Молдова.

З незаконного обігу вилучено 6800 літрів спирту та 1500 пачок цигарок орієнтовною вартістю 835 тис.грн.. Відомості про вчинення кримінального правопорушення за фактом незаконного зберігання (транспортування) підакцизних товарів внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

На даний час тривають заходи по встановленню власника підакцизної продукції та каналів її постачання на територію України.

Головне управління ДФС області повідомляє, що у разі наявності інформації про факти незаконного обігу підакцизних товарів на території Чернігівської області, громадяни мають можливість звернутися до Головного управління ДФС у Чернігівській області за телефоном: 651-479, або письмово за адресою: м. Чернігів, вул. Реміснича, 11. За всіма зверненнями будуть проведені перевірки.

Останні новини Чернігівщини

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.