Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:58:12

Кращі тілоохоронці України змагалися у Чернігові

13.06.2016   08:13

У Чернігові відбувсявся ХІХ Чемпіонат України з багатоборства тілоохоронців. Святкове відкриття Чемпіонату за участю керівництва області та міста відбулось сьогодні на Красній площі.

Не зважаючи на дощову погоду, ознайомитись з утаємниченою роботою тілоохоронців, які забезпечують безпеку вищих посадових осіб держави, відомих державних діячів та політиків, прийшли й зацікавлені чернігівці і гості міста.
    
У змаганнях, які розпочались ще зранку на стадіоні ім. Ю. Гагаріна, взяли участь 14 команд. Всі вони професіонали із спеціальних служб та правоохоронних органів України, зокрема – Управління державної охорони України, Державної пенітенціарної служби України, Національної поліції охорони, Національної гвардії України, Національного антикорупційного бюро України та інші. Більшість з учасників неодноразово брали участь в антитерористичній операції на сході України.
   
Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, звертаючись до учасників змагань, радо привітав їх у нашому древньому місті. "Низький уклін всім тим, хто боронив нашу землю", - зазначив міський голова. Також він побажав всім учасникам здоров’я, добра та блискучих перемог.
    
Після привітань відбулось урочисте підняття Державного прапору України, хвилина мовчання та покладання корзин квітів до меморіальних стел Героям Небесної Сотні та військовослужбовцям Чернігівщини, загиблим в зоні антитерористичної операції на сході України, на знак вшанування всіх захисників українських кордонів.
    
По закінченню урочистої частини кращі тілоохоронці України продемонстрували показові виступи, виконали прийоми захисту під час пішого супроводу та прийоми рукопашного бою.
   
    
Довідково.
Чемпіонат започаткований у 1999 році в м. Києві. Чернігів - сьоме місто, де проходить цей Чемпіонат. Він проводиться з метою популяризації та розвитку цього виду спорту, удосконалення рівня професійної підготовки тілоохоронців, визначення кращих команд для участі у міжнародних змаганнях.
Організація та проведення Чемпіонату України з багатоборства тілоохоронців здійснюється Мінмолодьспортом України та Федерацією охоронців України при підтримці Управління державної охорони України, ДДСО при МВС України та ФСТ "Динамо" України, Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації та Чернігівської міської ради.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини