Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 18:58:59

Завадили порушнику безперешкодно використати підроблені документи для ввозу авто на митну територію України

09.06.2016   08:01

У пункті пропуску «Грем’яч» співробітники Чернігівської митниці ДФС вилучили майже новий автомобіль «Мерседес», який громадянин Республіки Білорусь намагався перемістити на митну територію України на підставі підроблених документів.

Так, під час здійснення митниками та прикордонниками контрольних заходів, пов’язаних з пропуском даного транспортного засобу через державний кордон України, виникли сумніви у дійсності свідоцтва про реєстрацію та довіреності на право керування.

За даним фактом управлінням боротьби з митними правопорушеннями Чернігівської митниці ДФС невідкладно були проведені перевірочні заходи, за результатами яких встановлено, що установа, зазначена у свідоцтві про реєстрацію, такого свідоцтва не видавала, а нотаріальної контори, якою начебто посвідчувалася довіреність на право керування, взагалі не існує.

Таким чином громадянин Республіки Білорусь незаконно, з приховуванням від митного контролю, шляхом подання органу доходів і зборів як підстави для переміщення товарів підроблених документів, перемістив через митний України автомобіль «Мерседес». 

Після проведення у встановленому порядку провадження, справа про порушення митних правил буде скерована для розгляду до суду.
На порушника очікує накладення штрафу у розмірі вартості автомобіля та його конфіскація.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини