Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 09:21:19

Маленькі мешканці Сновської громади влітку відпочиватимуть на новому дитячому майданчику

02.06.2016   08:23

Веселим дитячим сміхом та щирими посмішками батьків зустріли перший день літа у м. Сновську. І це невипадково, адже до Міжнародного дня захисту дітей найменші містяни отримали такий довгоочікуваний подарунок – новий, яскравий дитячий майданчик.

Відтепер батьки малечі затишного мікрорайону зможуть спокійно спостерігати, як їхні діти бавляться на сучасному розважально-спортивному комплексі поруч із будинком та бути спокійними за їх дозвілля.

Допомогли втілили у життя мрію підростаючого покоління голова обласної ради Ігор Вдовенко, депутат обласної ради Григорій Божок, представники місцевої виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Вітаючи земляків зі світлим і радісним святом, очільник представницького органу Чернігівщини відзначив:

-  Дитинство – це найщасливіша пора у житті, неповторний час великих сподівань та здійснення мрій. І, мабуть, немає більшого щастя у світі, аніж бачити радісні дитячі очі і чути щирий та щасливий сміх. Саме тому, святий обов’язок нас, дорослих, зробити все можливе для того, аби виростити підростаюче покоління в атмосфері добра, турботи і любові, щоб у кожної дитини залишились тільки приємні і радісні спогади про безтурботне і щасливе дитинство.

До щирих привітань також долучились Сновський міський голова Олександр Медведьов, голова районної державної адміністрації Валерій Радібеда та голова районної ради Павло Мірошниченко.

Маленькі мешканці Сновська не стали зволікати і одразу після урочистої частини пішли активно випробувати на міцність сучасні гойдалки, каруселі і гірки, а також взяли активну участь у різноманітних конкурсах і розвагах, які підготували для них організатори свята.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.