Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:16:13

Патрульні поліцейські "на гарячому" затримали молодика, на рахунку якого п'ять грабежів

01.06.2016   10:38

Наркозалежний молодик вахтовим методом охороняв об'єкт в Чорнобильській зоні, а на вихідних займався пограбуваннями в Чернігові.

Як розповів начальник Чернігівського відділу поліції підполковник поліції Сергій Кагітін, на лінію «102» зателефонувала молода чернігівка та повідомила, що її пограбував невідомий.

На місце події негайно виїхали наряди патрульної поліції та слідчо-оперативна група Чернігівського відділу поліції. Правоохоронці з'ясували, що дівчина поверталася додому з маленькою дитиною. І коли вона нахилилася, щоб дістати дитину з коляски, до неї зненацька підбіг хлопець, зірвав з шиї золотий ланцюжок та побіг в невідомому напрямку. 

Отримавши прикмети грабіжника, поліцейські розпочали пошуки зловмисника. Патрулі прочісували мікрорайон та прилеглі вулиці, де в око одного з патрульних впав юнак, який намагався сісти в таксі.

За прикметами він був схожий на грабіжника. Поліцейські затримали чоловіка та привезли його до потерпілої. Дівчина одразу ж впізнала свого кривдника. Ланцюжок грабіжник встиг здати у ломбард. Отримані за нього гроші поліцейські знайшли у затриманого. В подальшому грабіжник був доставлений до Чернігівського відділу поліції.

В ході перевірки правоохоронці встановили, що затриманий 27-річний чернігівець зловживає наркотиками. Чоловік працює вахтовим методом охоронцем у Чорнобильській зоні відчуження, а під час вихідних в місті він і скоював пограбування. Поліцейські встановили, що затриманий причетний до 5 пограбувань чернігівок. 

Сергій Кагітін повідомив, що за фактами пограбувань відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж) - карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Підозрюваний затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Триває досудове розслідування та встановлюється причетність затриманого до аналогічних злочинів.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини