Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 03:35:06

Відбувся тренінг "Організаційні та правові засади діяльності регіональних ландшафтних парків в сучасних умовах"

27.05.2016   15:05

26 травня заступник голови обласної ради Арсен Дідур взяв участь у підведенні підсумків навчального тренінгу «Організаційні та правові засади діяльності регіональних ландшафтних парків в сучасних умовах» проекту Європейського Союзу «ClimaEast»: Збереження та стале використання торфовищ», який проходив протягом тижня у м. Новгород-Сіверський.

Учасники розглянули та обговорили історичні віхи, сучасний стан та проблеми розвитку заповідної справи, загальну характеристику законодавчої бази в галузі охорони природи, моделі адміністрації регіонально-ландшафтних парків, їх роль у розвитку регіонів в сучасних умовах, організацію та проведення рекреаційних та еколого-освітніх заходів на території РЛП, створення рекреаційної інфраструктури та інше.

Звертаючись до присутніх, Арсен Дідур подякував за проведення такого важливого і потрібного для екологічної спільноти та жителів громад нашої області навчального тренінгу. Адже підвищення кваліфікації співробітників природоохоронних установ, обмін досвідом із колегами та корисні консультації фахівців природоохоронної сфери – один із дієвих кроків до вирішення нагальних питань, які виникають у роботі РЛП. Керівник висловив переконання, що завдяки спільним зусиллям менеджерів проекту ЄС «ClimaEast», місцевої влади та представників громадськості вдасться зробити реальні кроки на шляху покращання стану довкілля Чернігівщини, впроваджуючи європейські екологічні стандарти.

На завершення учасники навчального тренінгу «Організаційні та правові засади діяльності регіональних ландшафтних парків в сучасних умовах» отримали відповідні сертифікати.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.