Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 00:21:11

Поліції Чернігівщини вручили почесну відзнаку

27.05.2016   07:42Агенцiя

Посольство Республіки Білорусь в особі офіційного представника МВС вручило очільнику поліції Чернігівщини Едуарду Альохіну почесну відзнаку.

На знак плідної співпраці правоохоронних органів двох сусідніх держав на ниві боротьби зі злочинністю, всебічного сприяння і взаємодопомоги в правоохоронній діяльності, офіційний представник Міністерства внутрішніх справ Республіки Білорусь в Україні полковник міліції Олександр Дубина вручив тимчасово виконуючому обов’язки начальника ГУНП в Чернігівській області полковнику поліції Едуарду Альохіну почесну відзнаку Міністерства внутрішніх справ Республіки Білорусь.

Сторони висловили задоволення рівнем двосторонніх контактів правоохоронних відомств України і Республіки Білорусь та завірили одна одну в подальшій співпраці у боротьбі з транскордонною злочинністю.

Чернігівщина межує з Гомельською областю, а тому має тісні економічні, культурні та історичні зв’язки з білорусами. Нажаль через кордон потрапляють не лише товари, а й злочинці в обох напрямках. Та завдяки багаторічній співпраці оперативників двох країн розкриття подібних злочинів відбувається в найкоротший час.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.