Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 22:06:08

З вини п'яного водія постраждали троє осіб

26.05.2016   07:37

Слідчими Ріпкинського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області відкрито та розслідується кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, в результаті якого травмовано 3 особи.

Близько шостої ранку 24 травня до чергової частини звернувся фельдшер Ріпкинської районної лікарні і повідомив про надання медичної допомоги трьом постраждалим внаслідок ДТП на автодоророзі Ріпки-Суличівка.

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце пригоди було встановлено, що 55-річний водій автомобіля «ЗАЗ-Славута» рухався з села Суличівки в напрямку Ріпок. В салоні авто знаходилось п'ятеро пасажирів. На одному із заокруглень дороги водій не впорався з керуванням та зіткнувся з придорожнім деревом.

Внаслідок автопригоди водій та дві жінки-пасажирки 1958 та 1964 років народження отримали чисельні травми і були госпіталізовані до Ріпкинської центральної районної лікарні. В ході встановлення діагнозів потерпілим медики з'ясували, що і водій, і пасажири перебували в стані алкогольного сп'яніння.

За даним фактом слідчими Ріпкинського відділення поліції відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху), що передбачає покарання аж до обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Поліція звертається до водіїв і пішоходів із нагадуванням про необхідність дотримання Правил дорожнього руху, а особливо про категоричну недопустимість вживання алкоголю за кермом. 

З початку року на автошляхах області сталося близько двохсот п'ятдесяти дорожньо-транспортних пригод, в яких загинули 45 і травмовані 272 особи. З вини нетверезих водіїв трапилося 27 дорожньо-транспортних пригод.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.