Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 01:00:22

Імператор невідомої "держави" на Чернігівщині запропонував Росії перейти до його підданства

23.05.2016   08:54Агенцiя

На півночі нашої країни, просто під боком у Росії, хтось утворив свою "державу", яка видає паспорта, звільняє від сплати податків та кримінальної відповідальності.

"Государ" організації "Титульний суверенний народ України", утвореної на Чернігівщині, - листується з посольствами різних країн. Серед документів, які розшукала кореспондент ТСН Алла Скорик, є й запрошення до консульств Росії та Білорусі про приєднання до екстериторії "Государя-імператора".

Про цю "державу" зі своїм імператором широкому загалу стало відомо нещодавно - після затримання чернігівськими патрульними автомобіля з підозрілими номерами. На підмогу до водія на автівці з такими ж номерами приїхав "генерал" Титульного суверенного народу. Обидва автомобілі забрали на штрафмайданчик, проте за деякий час повернули власникам. На якій підставі - у поліції не змогли пояснити. Автомобіль з підозрілими номерами вивів чернігівських патрульних на дивну організацію.

До обраного Водій BMW представився копам як підданий "Його величності государя". Коли ж автомобіль вирішили забирати на штрафмайданчик, на допомогу водієві приїхали і інші піддані невідомої держави. Всі із дивними посвідченнями та гучними посадами. Зазначимо, що ця "екстериторія", яка має свій сайт й офіс у Чернігові, викликала чималий подив навіть у міністра юстиції Павла Петренка.

Її існування дійсно видається маячнею, але варто згадати про те, як у 2007 році українці сміялися з перших кроків "Донецької народної республіки", і про те, чим "ДНР" стала зараз.


http://tsn.ua/ukrayina/imperator-nevidomoyi-derzhavi-na-chernigivschini-zaproponuvav-rosiyi-ta-bilorusi-pereyti-do-yogo-piddanstva-652591.html

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.