Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 16:54:58

ЧОО "Милосердя і доброта" – з турботою про матерів

19.05.2016   09:38Агенцiя

Материнство – це завжди щастя. Але разом з тим, це завжди клопоти, мудрість, терпіння та щоденна нелегка праця. Особливо, якщо йдеться про багатодітні родини, про матерів, які виховують діток з особливими потребами, про матерів-героїнь, одиноких матерів, про тих, хто замінив матір, взявши на себе нелегкий обов’язок опікунства над дитиною...

Це добре розуміють у Чернігівському обласному об'єднанні "Милосердя і Доброта", очолюваному депутатом Чернігівської обласної ради Артуром Зінов'євим, та допомагають таким родинам, постійно підтримують їхніх берегинь – матерів, приділяють належну увагу дітям з таких сімей, адже саме вони найбільше потребують уваги та підтримки. І звичайно ж, не залишають в обласному об'єднанні "Милосердя і Доброта" поза увагою матерів у їхнє свято – День матері. Щорічно з нагоди цього свята проводяться заходи з вшанування тих, хто дарував найдорогоцінніше – життя, кого з любов’ю називають таким простим, але найважливішим на світі словом – «мама».

Не стало виключенням і цьогорічне свято матері. 13 травня Чернігівське обласне об'єднання "Милосердя і Доброта" спільно з Міським благодійним фондом "Милосердя і Доброта" знову зібрали на світле, можна сказати, родинне свято жінок, які віддають всі свої сили дітям і не чекають на подяку за це. Проте саме вони так потребують теплого щирого слова та уваги. Понад 40 матерів-героїнь та багатодітних матерів привітав квітами та гостинцями депутат Чернігівської обласної ради Артур Зінов'єв, якого винуватиці події знають не зі шпальт газет чи передвиборних біг-бордів, а завдяки безпосередньому спілкуванню та постійній підтримці. 

А особливо зворушливими та дуже щирими були привітання від самих діток – учнів 4-Д класу Чернігівського колегіуму № 11 (класний керівник Тамара Пивоварова), які підготували для заслужених матусь свій святковий виступ.

Та головне, що отримали матері завдяки організованому заходу – це радість спілкування, можливість знову зустрітися, поділитися своїми проблемами та здобутками, адже всі знайомі між собою, бо бачяться вже не вперше, і, що немало важливо, – можливість хоч трішки відпочити. Тож на святі винуватиці події посміхалися, раділи зустрічі, дякували її організаторам і говорили, говорили, говорили… Звичайно ж, про своїх діток. Бо саме про них кожна мати може говорити безкінечно.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.