Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 06:11:22

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

17.05.2016   09:07Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 16 травня до 8:00 17 травня 2016 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 10 небезпечних подій, а саме:  6 дорожньо-транспортних пригод, 3 пожежі та 1 випадок знешкодження боєприпасів часів Другої світової війни. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 7 осіб постраждали.


Дорожньо-транспортні пригоди – 6:

- в м. Новгород-Сіверський близько 17 год. 5 хв. 15 травня водій автомобіля "ЗіЛ-130" здійснив наїзд на велосипедиста. Внаслідок пригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження та звернулась за медичною допомогою до Новгород-Сіверської центральної районної лікарні;

- в м. Чернігові по вул. Рокосовського біля магазину "Седам" о 23 год. 10 хв.15 травня водій автомобіля "Mercedes" здійснив зіткнення з автомобілем "Fiat". Внаслідок пригоди водій автомобіля "Fiat" отримав тілесні ушкодження;

- на автодорозі Київ-Чернігів-Нові Яриловичі біля с. Рівнопілля Чернігівського району о 23 год. 50 хв. 15 травня водій автомобіля "Honda-GR-V" здійснив наїзд на пішохода. Внаслідок пригоди пішохід, 1990 року народження від отриманих травм помер на місці події;

- в м. Прилуки по вул. Шмідта на пішохідному переході біля загальноосвітньої школи №13 о 7 год. 50 хв. 16 травня водій автомобіля "Mercedes-Benz", перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під час об’їзду маршрутного транспортного засобу загального користування здійснив наїзд на двох дітей. Внаслідок пригоди пішоходи отримали тілесні ушкодження та були доставлені до Прилуцької центральної міської лікарні;

- на автодорозі Вишгород-Десна-Чернігів біля смт Десна Козелецького району о 12 год. 30 хв. 16 травня водій автомобіля "ВАЗ-2105" не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з придорожнім деревом. Внаслідок пригоди водій та пасажир отримали тілесні ушкодження та звернулись за медичною допомогою до військового шпиталю в смт Десна;

- на автодорозі Прохори-Крути (Борзнянський район) 16 травня водій автомобіля "Volkswagen Transporter" виїхав на узбіччя та перекинувся. Внаслідок пригоди водій отримав тілесні ушкодження та звернувся за медичною допомогою до Борзнянської центральної районної лікарні.


Пожежі – 3, з низ 2 пожежі в житловому секторі та 1 пожежа на транспорті.


Знешкодження боєприпасів часів Другої світової війни – 1:

Групою піротехнічних робіт управління ДСНС України у Чернігівській області  о 13 год. 30 хв. 16 травня було знищено ручну гранату РГД-33 часів Другої світової війни, яку було виявлено о 14 год. 14 травня біля с. Ковпита Чернігівського району під час проведення земляних робіт.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 10-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 10 мкр/год., Ніжин – 12 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 11 мкр/год., Покошичі – 11 мкр/год, Семенівка – 11 мкр/год., Щорс – 10 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 16 травня до 20 години 17 травня очікується хмарна погода з проясненнями, дощ, вдень місцями сильний дощ, гроза. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура по області вночі 5-10º тепла, вдень 10-15º тепла.
По Чернігову дощ, вдень сильний дощ. Температура вночі 8-10º тепла, вдень 12-14º тепла.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини