Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 16:12:22

Стронгмен-богатир відвідав Прилуцьку виховну колонію та зустрівся з неповнолітніми засудженими шанувальниками

26.04.2016   14:50Агенцiя

Представник України на турнірі стронгменів в США, чотириразовий чемпіон світу, заслужений майстер спорту Олександр Пеканов зустрівся із засудженими юнаками Прилуцької виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області.

Під час зустрічі засуджені юнаки поставили своєму кумиру багато запитань. Стронгмена розпитали про спорт та особисте життя. Найбільше вихованців зацікавив спортивний шлях Олександра та його унікальне досягнення – 6 разів протягом однієї хвилини зафіксувати вагу 320 кг у вправі «Мертва тяга».

«Хотілося б побажати усім хлопцям, які займаються спортом, вірити в себе, більше працювати, вміти переживати складні моменти. Тоді отримаєте винагороду», - зазначив богатир.

Олександр Пеканов провів для юнаків майстер-клас, у якому взяли участь всі бажаючі хлопці. Гість продемонстрував юнакам елементи, що використовуються під час тренувального процесу та виступів. Всі бажаючі мали змогу взяти автографи та сфотографуватися зі своїм кумиром на пам’ять.
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.