Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 16:26:55

Державна пенітенціарна служба відзначила 18-ту річницю утворення

23.04.2016   08:30Агенцiя

22 квітня у Чернігівському обласному філармонійному центру відбулися урочистості з нагоди 18-ї річниці утворення Державної пенітенціарної служби України.

Працівників управління Державної пенітенціарної служби області, ветеранів та курсантів Академія державної пенітенціарної служби України з цієї нагоди вітали голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч та обласної ради Ігор Вдовенко, колеги, запрошені гості.

Звертаючись до загалу керівник виконавчої влади області акцентував увагу на вагомості внеску пенітенціаріїв у забезпечення діяльності механізмів правопорядку, відзначив визначну віху розвитку служби – створення у Чернігові наприкінці минулого року єдиної в Україні Академії державної пенітенціарної служби, привітав службовців і запевнив у реальності втілення планів з будівництва службового житла та поліпшення умов несення служби.

Вітаючи присутніх, голова обласної ради зазначив, що з 1998 року, ставши самостійним органом, кримінально-виконавча служба крок за кроком змінювалась у напрямку гуманізації відбування покарань, формування якісно нових підходів до процесу організації виправлення та ресоціалізації засуджених.
Зміни, що відбулися за цей період, безперечно сприяли підвищенню гарантій захисту прав та законних інтересів людини в умовах позбавлення волі.

- Окрім безкомпромісної боротьби зі злочинністю у суспільстві, кожного дня, сумлінно виконуючи свій службовий обов'язок, ви, шановні присутні, допомагаєте тим, хто зробив хибний крок у житті та опинився у скрутній ситуації, забезпечуєте неухильне дотримання закону в установах виконання покарань, – підкреслив очільник представницького органу Чернігівщини.

Також з нагоди 18-ї річниці утворення Державної пенітенціарної служби України, за сумлінне виконання службових обов’язків та високий професіоналізм Почесною грамотою обласної державної адміністрації нагороджено Юлію Андріївну Василенко – начальника Новозаводського районного відділу м. Чернігова кримінально-виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області, підполковника внутрішньої служби та Еліну Вікторівну Панченко – провідного спеціаліста фінансово-економічного відділу управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області.

Подяку голови обласної державної адміністрації оголошено:

Євгенії Федорівні Авер’яновій – провідному бухгалтеру фінансово-економічного відділу Академії Державної пенітенціарної служби;

Зливку Станіславу Володимировичу – начальнику факультету заочного навчання та підвищення кваліфікації працівників Академії Державної пенітенціарної служби, полковнику внутрішньої служби;

Іващенко Оксані Олександрівні – старшому інспектору (з архівної справи) сектору документального забезпечення та архівної справи управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області;

Кухті Наталії Олександрівні – начальнику лікарської амбулаторії Академії Державної пенітенціарної служби;

Лаврику Миколі Володимировичу – начальнику групи озброєння інтендантсько-господарчого відділу Академії Державної пенітенціарної служби, старшому лейтенанту внутрішньої служби;

Сикалу Максиму Миколайовичу – доценту кафедри адміністративного, цивільного та господарського права і процесу Академії Державної пенітенціарної служби, підполковнику внутрішньої служби;

та Євгенію Вікторовичу Скалюну – начальнику сектору кримінально-виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області, підполковнику внутрішньої служби.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини