Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 21:06:51

Віковий склад наречених Чернігівщини. ДОВІДКА

19.04.2016   07:43Агенцiя

З року в рік люди закохувалися та одружувалися в будь-якому віці. У 2015 році в області створено більше 7 тис. нових сімей. Жінки здебільшого беруть шлюб у більш молодшому віці, ніж чоловіки.

Середній вік нареченого при вступі до шлюбу складав 32 роки, нареченої – 29. Найвища шлюбна активність серед жінок традиційно припадає на 20–24 роки, а чоловіки найчастіше одружуються у віці 25–29 років. Саме в цьому віцібула третина всіх наречених.

Наймолодшими нареченими стали два17-річні юнаки та десять 16-річних дівчат. Найстаршому нареченому виповнилося 86 років,а найстаршій нареченій – 93.

Уподобання наречених щодо віку своїх обранців різні. Так переважна  більшість (94%) жінок наймолодшої вікової групи (19 років і менше)одружилися із чоловіками, старшими за себе. Чоловіки цієї вікової групи, хоча й віддають перевагу старшим жінкам (таких 51%), усе ж таки досить часто (38%) одружуються з однолітками або беруть молодшу за віком дружину (11%). Зі збільшенням віку зростає частка чоловіків, які обирають молодших за себе жінок.

Максимальна різниця у віці між одруженими, де чоловік був набагато старший за дружину, склала 31 рік (65 – чоловіку, 34 – дружині). А серед подружніх пар, де старшою була жінка, найбільша різниця становила 38 років (27 – чоловіку, 65 – дружині).

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини