Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:19:43

Рота поліції "Чернігів" вирушила на Донбас

19.04.2016   07:37Агенцiя

Особовий склад роти поліції особливого призначення «Чернігів» вирушив до зони проведення антитерористичної операції.

Цього дня підтримати бійців перед далекою дорогою прийшли побратими, друзі і родичі правоохоронців. І хоча вони їдуть на Донбас далеко не вперше, близькі не приховували свого хвилювання.

Морально підтримати бійців та виконати почесну місію прибула до Головного управління Національної поліції заступник Голови Чернігівської обласної державної адміністрації Наталія Романова. Вона вручила шістьом поліцейським, які відзначилися під час виконання бойових задач, почесні грамоти та подяки обласної адміністрації.

У своєму виступі Наталія Романова побажала бійцям благополучного повернення додому й миру і злагоди у їх родинах. Проводжаючи бійців на Донбас, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Олександр Потапенко закликав бійців проявляти пильність під час несення служби, обов'язково прикривати один одного на спецопераціях та усіляко допомагали місцевому населенню.

В зоні відповідальності рота «Чернігів» виконуватиме завдання з охорони громадського порядку, охоронятиме стратегічні об'єкти, бійці чергуватимуть на блокпостах, знищуватимуть ворожі диверсійно-розвідувальні групи та виявлятимуть схованки зі зброєю, вибухівкою і боєприпасами. Побратими, родичі і друзі побажали бійцям гідно виконати поставлені задачі із честю повернутися додому. Живими та здоровими.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини