Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:33:57

За 5 місяців контакт-центр "Чернігівгазу" опрацював понад 97 тис. дзвінків

13.04.2016   09:10Агенцiя

Автоматизований контакт-центр споживачів ПАТ «Чернігівгаз» розпочав роботу восени 2015 року. Протягом листопада-березня операторами було опрацьовано 97,3 тисячі дзвінків, також надано 4,5 тис відповідей на запити споживачів через Особистий кабінет.

Найбільш напруженим періодом роботи контакт-центру є початок місяця – з 1 по 5 число, коли споживачі масово передають показання лічильників газу. Лише за 1-5 квітня було прийнято майже 22 тис показань. Через контакт-центр - 12 тис, з них смс-повідомленнями – 1,1 тис, IVR (айвіар) – 803, електронною поштою - 700. Через Особистий кабінет було передано 9,9 тис показань.

Завдяки сучасному програмно-апаратному комплексу оператори можуть працювати відразу з декількома вхідними дзвінками. Втім, контакт-центр постійно розширює можливості зворотного зв`язку зі споживачами. Невдовзі кількість телефоністів буде збільшено вдвічі, що дасть споживачам додаткову можливість дистанційно вирішувати питання, не звертаючись до абонслужб газової компанії.

Місяць тому контакт-центр перейшов в режим роботи інтерактивного голосового меню IVR (айвіар), яке за допомогою запису голосових повідомлень маршрутизує дзвінки всередині контакт-центру, використовуючи інформацію, яку клієнт вводить за допомогою тонального набору. Система налаштована на цілодобовий прийом дзвінків за винятком функції консультації з оператором. Тобто, зателефонувавши на номери 616-204 або 616-304, можна вибрати мову меню, з лічильником споживач або без, а також прослухати інформацію, натиснувши потрібну цифру:
1 - про тарифи на газ
2 - передати показання
3 - про правила безпеки
4 - про нові сервіси (особистий кабінет)
0 - зв'язатися з оператором

До того ж, з 1 квітня для передачі показань смс-повідомленням додався короткий номер 7104.

«На сьогодні ми можемо надавати консультаційні послуги і приймати показання лічильників найрізноманітнішими способами. Але, звичайно, є прошарок споживачів похилого віку, які не в змозі скористатися ані інтернетом, ані мобільним телефоном і не вміють передавати дані стаціонарним телефоном в тоновому режимі. Тому просимо молодше покоління допомогти старшим зорієнтуватися і навчити їх користуватися нескладними операціями», - зазначив начальник управління клієнтського сервісу Дмитро Лахтіонов.

Нагадаємо, звернувшись до контакт-центру за номерами (0462) 616 204 та (0462) 616 304 з 8.00 до 20.00, або на електронну адресу contact@cn.104.ua користувачі газу Чернігівської області можуть передати показання, провести звірку по оплаті, отримати консультації щодо повірки лічильника, відключення або підключення до мережі, процедури приєднання до системи газопостачання, стосовно розміру нарахувань по пільгам та субсидіям і т.і.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини