Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:19:37

Поліція затримала чоловіка за підозрою у замаху на вбивство

13.04.2016   07:44

Поліцейські Менського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України відносно чоловіка, який під час спільного розпивання спиртних напоїв вчинив замах на вбивство свого знайомого.

9 квітня до чергової частини Менського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області надійшло повідомлення, що до центральної районної лікарні був доставлений для надання меддопомоги житель одного з сіл району.

Медики констатували у пацієнта уламковий перелом лобної кістки та алкогольне сп'яніння.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що напередодні увечері під час спільного розпивання алкоголю між потерпілим і односельцем виникла сварка. В ході конфлікту односелець з метою позбавлення життя потерпілого умисно наніс йому лезом сокири два удари в область голови, внаслідок чого той отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, рубаних ран голови та уламковим переломом лобної кістки.

Зловмисник не зміг довести свій злочинний намір до кінця, оскільки потерпілий, незважаючи на тяжкі травми, зміг забрати у нападника сокиру. Правопорушник в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудового розслідування, відкрито кримінальне провадження за ст.15 ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (вбивство) - карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини