Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 22:51:14

Виявлена автозаправка без дозвільних документів

06.04.2016   15:27Агенцiя

Триває операція «Акциз-2016» з протидії тіньовому виробництву та обігу підакцизних товарів.

На початку квітня, в рамках проведення цієї операції, оперативники податкової міліції та працівники відділу фактичних перевірок, контролю за готівковими операціями Головного управління ДФС у Чернігівській області виявили 3 факти реалізації скрапленого газу та пально-мастильних матеріалів на автозаправних станціях без необхідних дозвільних документів.

Як повідомив прес-секретар податкової міліції Головного управління ДФС у Чернігівській Микола Тулупов, у  порушників податкового законодавства вилучено 24 тис. літрів пального вартістю 260,0 тисяч гривень та обладнання, що використовувалося для зберігання та реалізації пально-мастильних матеріалів на суму 500 тисяч гривень.

За результатами перевірок складені 3 протоколи про адміністративне правопорушення за ч.1 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Це передбачає штраф  від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 17 тис.грн. до 34 тис.грн.), а також можуть бути конфісковані виготовлена продукція, знаряддя виробництва і сировина.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.