Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 01:42:08

Головою Громадської ради при ГУ ДФС у Чернігівській області знову обрали Сергія Калашника

01.04.2016   08:07Агенцiя

У Головному управлінні ДФС у Чернігівській області відбулося чергове засідання Громадської ради. Першочерговими на порядок денний були винесені питання звіту роботи за рік та переобрання голови Громадської ради, що передбачене положенням про діяльність дорадчого органу.

Протягом року Громадській раді вдалося налагодити плідну співпрацю з органами фіскальної служби області. Загалом було проведено 6 засідань. Під час їх проведення, зокрема, обговорювалися питання щодо обов’язкового застосування Реєстраторів розрахункових операцій, концепції змін до Податкового кодексу України, запровадження мораторію на внесення будь-яких змін до спрощеної системи оподаткування, питання кадрової політики органів ДФС тощо.
        
Громадська рада прийняла рішення щодо підтримки законопроектів: «Про внесення змін до Податкового кодексу України №1718», «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення адміністрування ПДВ», «Про внесення змін до Податкового кодексу України про тимчасове призупинення застосування коефіцієнту індексації нормативної грошової оцінки земель».
     
Звіт роботи за рік прийнято до уваги.
  
Переважною більшістю голосів головою Громадської ради знову обраний Сергій Калашник. Заступником залишився Андрій Глаба.
   
Також під час зборів розглядалися питання захисту інтересів бізнесових кіл, зокрема щодо призупинення індексації нормативної грошової оцінки землі та  відновлення роботи митного терміналу в Чернігові.
   
В ході засідання точилась жвава дискусія. Учасники висловлювали різні думки з обговорюваних питань.
У виступі новообраний голова зазначив, що подальшу діяльність Громадської ради  вбачає, перш за все, у тісній співпраці з органом ДФС та на користь громади.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.