Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 16:04:50

Чернігівські диверсанти виявилися учасниками командно-штабних навчань

31.03.2016   14:46Агенцiя

Командир підрозділу військової частини Повітряних Сил, що дислокується в Чернігівській області помітив людей, які намагалися обійти пост і наблизитися до технічної території.

Військові затримали двох озброєних людей, одягнених у військову форму.

Через деякий час при огляді підступів до технічної території інша група військових затримала ще двох осіб. У цих людей при обшуку виявлено засоби військового зв'язку, польовий оптичний прилад, а також карта місцевості.

"Зазначені особи були оперативно доставлені в приміщення чергового військової частини для з'ясування обставин їх перебування поблизу технічної території та згодом передані співробітникам правоохоронних органів", - сказано в повідомленні Міноборони.

Пізніше прес-центр Повітряних Сил України надав роз’яснення стосовно інциденту.

"У рамках проведення стратегічних командно-штабних навчань «Весняний грім — 2016», з метою перевірки системи охорони та оборони військових об’єктів Повітряних Сил Збройних Сил України, на територію однієї із військових частин Чернігівської області була виявлена умовна диверсійна група, завдання якої було проникнути на військовий об’єкт", - йдеться у повідомленні.

Також слід відзначити, що захід проводився в умовах максимально наближених до реальних, без повідомлення керівництва військової частини та особового складу.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини