Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 13:58:17

У Чернігові в ДТП загинула людина

30.03.2016   08:25

27 березня у Чернігові на вулиці Шевченка навпроти Центрального парку культури і відпочинку сталася ДТП з летальним наслідком. Volkswagen Polo, в салоні якого знаходилася родина, влетів в придорожнє дерево. Аварія сталася на очах екіпажа патрульної поліції.

Автомобіль з київською реєстрацією рухався вулицею Шевченка в напрямку Красного моста. Майже навпроти входу до парку машину різко повело вправо і вона вдарилася в дерево на узбіччі. У цей момент тією самою вулицею, але в зустрічному напрямку, їхав екіпаж патрульної поліції, що здійснював патрулювання району.

Поліцейські зразу ж зупинили свій службовий автомобіль, обмежили рух транспортних засобів на ділянці дороги і побігли до розбитої машини. За кермом Volkswagen була жінка. Вона не сильно постраждала, лише розбила носа – її вберіг пасок і подушка безпеки, яка спрацювала. Вона сказала, що на задньому сидінні авто дитина.

Непритомний хлопчик років п’яти-шести лежав на підлозі машини за сидінням водія. Один з поліцейських обережно обмацав його руки, ноги, пройшовся по всьому тілу, перевіряючи, чи немає у нього відкритих переломів. На щастя, обійшлося без них. Тоді поклавши дитину на заднє сидіння, привів до тями.

Тим часом його напарник і ще двоє патрульних, які прибули на допомогу, займалися пасажиром, що сидів попереду і на якого прийшовся основний удар. Скоріше за все, чоловік не був пристебнутий паском безпеки, бо від удару трохи сповз на сидінні. Візуально він перебував у тяжкому стані – із носа, рота і вух текла кров. Поліцейські намагалися її зупинити, проте крові було дуже багато. Чоловік був при свідомості, дихав, але не розумів, що відбувається і не міг нічого відповісти.

Оцінивши ситуацію, патрульні викликали дві «швидких», бо було аж троє постраждалих. «Швидка», яка приїхала першою, забрала чоловіка. Наступна бригада медиків зайнялася хлопчиком.

Від жінки-водія поліцейські дізналися, що з нею в автомобілі був її чоловік та їхній 5-річний син. Вони – кияни. Приїздили до Чернігова в гості.

У чоловіка лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом основи черепа, множинні переломи ніг. На жаль, від таких травм він помер у кареті «швидкої».

Дитину разом із матір’ю відвезли до Обласної дитячої лікарні. Виявилося, що у хлопчика закрита черепно-мозкова травма і струс головного мозку.

Що стало причиною аварії з’ясує експертиза.

За даним фактом слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в Чернігівській області зареєстроване кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження).

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини