Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 01:38:43

Стан досудового розслідування кримінального провадження за фактом ухилення від сплати 3,8 млн. грн. податків – на контролі прокуратури області

26.03.2016   12:48Агенцiя

Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо умисного ухилення від сплати податків службовими особами підприємства паливно-енергетичного комплексу області (ч. 3 ст. 212 КК України).

Як встановлено, службові особи суб’єкта господарювання уклали договір про спільну діяльність з пошуку й розвідки родовищ нафти та газу на території Прилуцького району.

Водночас під час видобутку корисних копалин підприємством занижено плату за користування надрами на суму майже 3,8 млн грн, що призвело до ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах.

Стан досудового розслідування перебуває на контролі прокуратури області.


Довідково: санкція ч. 3 ст. 212 КК України передбачає покарання у виді  штрафу від 15 тис. до 25 тис. неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини