Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 10:09:37

Чернігівський УКРОП відкрив тренінговий центр для ОСББ

01.03.2016   17:59Агенцiя

Чернігівський УКРОП відкрив тренінговий центр для створення і популяризації об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ).

Тренінги будуть проводитися кожну суботу з 12-00 до 15-00 за попереднім записом за адресою: м. Чернігів,  вул. Горького, 23, офіс 207.
Запис здійснюється за телефонами: 099 392 38 79, 097 454 95 76, 093 04 46 69, 970 153, 970 163.

Кожен мешканець повинен не тільки нести відповідальність за своє помешкання, але й адекватно ставитися до стану будинку в цілому, як спільної неподільної власності. ОСББ, як показує практика і досвід, це ефективна альтернатива сучасній системі житлово – комунального господарства. Укладаючи угоди, голови ОСББ повинні уважно відстежувати у документах інтереси споживачів, готовити та обстоювати протоколи розбіжностей або відмовлятися  від неякісних послуг, саме це будуть навчати в тренінговому центрі.

Створення такого центру дуже актуальним саме сьогодні, оскільки з 1 липня 2016 року комунальних ЖЕКів не буде.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.