Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 11:07:44

Про фінансово-господарську діяльності комунальних підприємств йшлося на семінар-нараді

25.02.2016   08:28Агенцiя

24 лютого начальник управління комунального майна обласної ради Володимир Сидоренко провів семінар-нараду з керівниками та спеціалістами комунальних підприємств Чернігівської обласної ради, яка відбулася у залі засідань президії обласної ради.

На нараді розглянуто питання про підсумки фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств за 2015 рік та вжиття необхідних заходів щодо забезпечення виконання планових завдань І кварталу 2016 року.

Заслухано керівників комунальних підприємств про результати фінансово-господарської діяльності за підсумками 2015 року та очікуваного виконання показників фінансових планів підприємств за І квартал 2016 року.

Про основні вимоги Закону України «Про відкритість використання публічних коштів» поінформувала начальник відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення управління Олена Павленко.

Про зміни до Постанови КМУ від 19.05.1999р. № 859 «Про умови і розміри оплати праці керівників підприємств заснованих на державній, комунальній власності, та об'єднань державних товариств» поінформувала начальник аналітичного відділу управління Ірина Замерлова. Підсумки роботи семінару-наради підбив Володимир Сидоренко.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини