Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:37:43

"Захистимо Україну": допомога родинам постраждалим від російської агресії

24.02.2016   12:01Агенцiя

Наприкінці календарного сезону – зими час підбивати підсумки. За цей час благодійний фонд «Захистимо Україну!» створений за ініціативи Чернігівського підрозділу «Самооборона Майдану» реалізував декілька доброчинних проектів.

Розповідає Голова правління БФ «Захистимо Україну!» Олександр Ясенчук: «Ми постійно надаємо допомогу родинам, що постраждали від російської агресії: родинам біженців з Донбасу та Криму, родинам загиблих та поранених учасників російсько-української війни 2014-2016 рр, так за час новорічних свят у КМЦ «Інтермеццо» ми привітали до двохсот дітей, надали допомогу речами близько 150 родинам.     

Висловлюю подяку нашим партнерам, які зібрали й передали нам речі:це волонтерська ініціатива «Беларусь-АТО», благодійна асоціація «Люба Лорр Україна» (Франція), ГО «Суспільна Служба України», БФ «Захистимо Україну!», Parcels from Vancouver to Ukraine: the yellow and blue line of warmth, Союз Українок Австралії з Сіднею, Чернігівська торгово-промислова палата та іншим добрим людям, що надають безкоштовно речі.

Цей напрям роботи взяли на себе наші волонтери: Ганна Пруднікова та Наталія Павлюк.

Окремий проект: «Безкоштовні курси англійської мови для дітей із родин, що постраждали від російської агресії». У цих курсах бере участь до 30-ти дітей, лекції відбуваються два рази на тиждень. Курси були ініційовані волонтерською ініціативою «Беларусь-АТО», а реалізуємо ми їх за сприяння Чернігівської громадської організації Суспільна Служба України – місце проведення курсів КМЦ «Інтермеццо».  Цей напрям роботи взяли на себе волонтери: Наталія Бойко, Марина Пономарчук та Денис Юрченко.

Окремий проект допомога в українізації Новоайдарського району, де заступником голови Новоайдарської військово-цивільної адміністрації працює наш побратим Олег Юрченко. Він звернувся до нас із закликом допомогти українізувати цей прифронтовий район, допомогти дітям що навчаються в інтернаті, в цьому регіоні. Пам’ятаєте як українська вихователька завадила вивезти дітей до Російської Федерації з інтернату, так ось це саме він.

Ми передали туди декілька ящиків дитячих іграшок та книг зібраних учнями Щорської гімназії та надані спонсорами.

Традиційно допомагаємо бійцям збройних сил України: спецбатальйону «Чернігів», 1-й окремій танковій бригаді, добровольчим батальйонам, зокрема «Карпатська Січ», підрозділу військової розвідки у м. Чернігові.

Подяка за допомогу: президенту Чернігівської торгово-промислової палати Костянтину Іванову, Олександру Красногору, Наталії Осіковській, Валерію Шевчуку (Канада), ТОВ «Термінал-Центр», Сергію Самоненку, Михайлу Ілляшику, директору ПБП «Вимал» Сергію Самоненку.  

Останні новини Чернігівщини

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини