Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 04:24:00

"Захистимо Україну": допомога родинам постраждалим від російської агресії

24.02.2016   12:01Агенцiя

Наприкінці календарного сезону – зими час підбивати підсумки. За цей час благодійний фонд «Захистимо Україну!» створений за ініціативи Чернігівського підрозділу «Самооборона Майдану» реалізував декілька доброчинних проектів.

Розповідає Голова правління БФ «Захистимо Україну!» Олександр Ясенчук: «Ми постійно надаємо допомогу родинам, що постраждали від російської агресії: родинам біженців з Донбасу та Криму, родинам загиблих та поранених учасників російсько-української війни 2014-2016 рр, так за час новорічних свят у КМЦ «Інтермеццо» ми привітали до двохсот дітей, надали допомогу речами близько 150 родинам.     

Висловлюю подяку нашим партнерам, які зібрали й передали нам речі:це волонтерська ініціатива «Беларусь-АТО», благодійна асоціація «Люба Лорр Україна» (Франція), ГО «Суспільна Служба України», БФ «Захистимо Україну!», Parcels from Vancouver to Ukraine: the yellow and blue line of warmth, Союз Українок Австралії з Сіднею, Чернігівська торгово-промислова палата та іншим добрим людям, що надають безкоштовно речі.

Цей напрям роботи взяли на себе наші волонтери: Ганна Пруднікова та Наталія Павлюк.

Окремий проект: «Безкоштовні курси англійської мови для дітей із родин, що постраждали від російської агресії». У цих курсах бере участь до 30-ти дітей, лекції відбуваються два рази на тиждень. Курси були ініційовані волонтерською ініціативою «Беларусь-АТО», а реалізуємо ми їх за сприяння Чернігівської громадської організації Суспільна Служба України – місце проведення курсів КМЦ «Інтермеццо».  Цей напрям роботи взяли на себе волонтери: Наталія Бойко, Марина Пономарчук та Денис Юрченко.

Окремий проект допомога в українізації Новоайдарського району, де заступником голови Новоайдарської військово-цивільної адміністрації працює наш побратим Олег Юрченко. Він звернувся до нас із закликом допомогти українізувати цей прифронтовий район, допомогти дітям що навчаються в інтернаті, в цьому регіоні. Пам’ятаєте як українська вихователька завадила вивезти дітей до Російської Федерації з інтернату, так ось це саме він.

Ми передали туди декілька ящиків дитячих іграшок та книг зібраних учнями Щорської гімназії та надані спонсорами.

Традиційно допомагаємо бійцям збройних сил України: спецбатальйону «Чернігів», 1-й окремій танковій бригаді, добровольчим батальйонам, зокрема «Карпатська Січ», підрозділу військової розвідки у м. Чернігові.

Подяка за допомогу: президенту Чернігівської торгово-промислової палати Костянтину Іванову, Олександру Красногору, Наталії Осіковській, Валерію Шевчуку (Канада), ТОВ «Термінал-Центр», Сергію Самоненку, Михайлу Ілляшику, директору ПБП «Вимал» Сергію Самоненку.  

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини