Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 15:04:11

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко провів перший особистий прийом громадян

06.02.2016   12:26

4 лютого особистий прийом громадян провів Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко у відділі звернень громадян та соціальних питань міської ради.

Зі своїми проблемними питаннями та пропозиціями до керівника міста звернулись шістнадцять мешканців міста. Більшість звернень були колективні та стосувались приватизації земельної ділянки, передачі гуртожитку у власність його мешканців, надання матеріальної допомоги на лікування.

Одне з колективних звернень торкалось питання щодо введення в експлуатацію будинку КП «Чернігівбудінвест» по вулиці Войкова. Міський голова запевнив, що сприятиме у вирішенні даного питання в межах чинного законодавства.

До Владислава Атрошенка також звернулися мешканці гуртожитку по вул. Любецька, б. 35 щодо надання допомоги у передачі гуртожитку ТОВ «ШБУ-14» у їх власність. Вони запевнили, що проживають там понад 10 років і приміщення гуртожитку повністю утримується за рахунок мешканців, а всі комунальні послуги сплачуються одним рахунком, що унеможливлює проконтролювати, скільки вони сплачують за одну конкретну послугу. Міський голова дав доручення відповідним службам розібратись, провести додаткову перевірку та вирішити це питання.

В результаті прийому всі громадяни отримали фахові вичерпні відповіді щодо своїх наболілих питань. Про підсумки розгляду звернень всіх заявників буде повідомлено письмово.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини