Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 12:13:44

Владислав Атрошенко вважає за доцільне перенести митний пост "Чернігів-вантажний"

01.02.2016   16:42

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко порушив проблемне питання щодо розташування вантажного митного комплексу "Чернігів-вантажний" в центральній частині міста поблизу житлового масиву.

Митний пост «Чернігів-вантажний» використовує ділянку ТОВ "Термінал-центр" по вул. Жабинського, 2-В на умовах оренди в безпосередній близькості до житлових будинків мешканців міста.

Тож, в будь-який час доби ТОВ "Термінал-центр" приймає велику кількість вантажних автомобілів, що створює несприятливі умови для життя мешканців навколишніх житлових будинків.

Зважаючи на протест громади, міська рада прийняла рішення не продовжувати договір оренди з ТОВ «Термінал-центр», який був укладений до 28.02.2015 року.

Владислав Атрошенко вважає за доцільне перенести діяльність митного комплексу "Чернігів-вантажний" в іншу частину міста, більш віддалену від житлових масивів, або за межі міста заради збереження спокою громадян.

З відповідним проханням від імені територіальної громади міста Чернігова міський голова звернувся до Голови Державної фіскальної служби України Насірова Р.М. 

Нагадаємо, що до Чернігівського міського голови надійшло колективне звернення від понад 150 мешканців міста щодо вирішення проблеми, пов’язаної з діяльністю товариства з обмеженою відповідальністю ”Термінал-центр”.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини