Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 16:07:49

Інформація про стан доріг загального користування

26.01.2016   08:32Агенцiя

Температура по області -8- (-11) ºС. На покритті автодоріг місцями паморозь, оброблене протиожеледними матеріалами. Проїзд по автодорогам області забезпечено.

Станом на 8-му годину ранку, на дорогах загального користування, задля забезпечення безпечного та безперешкодного проїзду автошляхами області, працювали 15 філій ДП «Чернігівський облавтодор». Для виконання робіт задіяно 134 дорожніх робітників та 94 одиниць спецтехніки.
    
На даний час, заходи з забезпечення безпечного проїзду тривають.

Крім того, за повідомленням Чернігівського Гідрометцентру, очікується хмарна погода з проясненнями, вночі невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура по області вночі 6-11º, вдень 3-8º морозу.
    
Зважаючи на мінливість погодних умов, Служба автомобільних доріг у Чернігівській області закликає водіїв бути обережними під час руху за складних погодних умов та чітко дотримуватися Правил дорожнього руху: користуватися пасками безпеки, дотримуватися безпечної дистанції та інтервалу, не перевищувати швидкість. Також варто відмовитися від ризикованих маневрувань, які за складних погодних умов можуть привести до створення аварійних ситуацій.

Крім того, Служба автодоріг рекомендує водіям під час сильного погіршення погодних умов по можливості утриматися від поїздок на далекі відстані, а в разі гострої необхідності – збиратися у дорогу відповідально.
    
Обов’язково перевірте технічний стан авто, подбайте про встановлення на своїх автомобілях шин з зимовим малюнком протектору та запас палива.
    
Водіям великовагових транспортних засобів необхідно мати зимову гуму, упори противідкатні, ланцюги протиковзання.
    
Також, під час сильного погіршення погодних умов, рекомендуємо всім учасникам дорожнього руху скористатись майданчиками для відстою, тим самим дати змогу дорожнім службам безперебійно ліквідувати наслідки негоди та обробити покриття автодоріг протиожеледними сумішами.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини