Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 22:58:12

Рятувальники продовжують надавати допомогу з вивільнення транспортних засобів, що потрапили у снігові замети

26.01.2016   07:58Агенцiя

Протягом минулої доби для надання допомоги водіям транспортних засобів від Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області залучалося 4 чоловіка особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Так, 24 січня о 09:15 у Чернігові до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що поблизу обласного центру, на автодорозі Чернігів-Любеч, у сніговий замет потрапив вантажний автомобіль "DAF-XF". За викликом, до місця події прибув черговий караул аварійно-рятувального загону спецпризначення, який за допомогою буксирувального тросу вивільнив транспортний засіб із снігового замету.

Того ж дня, о 14:30 до рятувальників Чернігівського району, звернувся водій позашляховика "Hyundai Terracan", що потрапив у сніговий замет поблизу смт. Седнів. За викликом прибули рятувальники 4-го професійного пожежного посту, які за допомогою пожежно-рятувального автомобіля підвищеної прохідності вивільнили позашляховик із снігового замету.

У зв’язку з цим, рятувальники Держслужби з надзвичайних ситуацій звертаються до водіїв автотранспортних засобів з проханням бути уважними на дорогах, дотримуватися безпечної швидкості й дистанції руху та по можливості утриматися від поїздок на далекі відстані.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини