Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:15:44

Поліція Чернігівської і Київської областей затримала викрадений легковик

22.01.2016   07:40

21 січня до чергової частини Прилуцького відділу поліції ГУНП в Чернігівській області надійшло повідомлення від 28-річного прилучанина, що 20 хвилин тому невідомий зловмисник незаконно заволодів його автомобілем.

На місце події негайно направилася слідчо-оперативна група на чолі з начальником відділу поліції. Автовласник розповів поліції, що він нещодавно придбав легковик БМВ-7301 та залишив його без нагляду неподалік свого будинку.

Повернувшись, господар не застав автівку на місці і одразу ж повідомив про крадіжку в поліцію. В ході проведення першочергових розшукових дій поліцейським вдалося визначити ймовірний напрямок руху викраденого автомобіля. Був введений оперативний план «Перехоплення», в двох напрямках можливого руху автівки виїхали  поліцейські наряди.

За оперативною інформацією, викрадена автівка рухалася в напрямку столиці. Для затримання зловмисників разом з автопатрулем в бік Києва виїхав і начальник Прилуцького відділу поліції. Для затримання зловмисників по «гарячих слідах» начальник ГУНП дав дозвіл службовим автомобілям покинути територію Чернігівської області.

Зв'язавшись з Броварським відділом поліції та повідомивши про дане правопорушення, назустріч зловмисникам направилися співробітники даного відділу. Вже о 18 годині в Красилівці Броварського району спільними зусиллями чернігівських і столичних правоохоронців вдалося зупинити викрадений автомобіль.

Для якісного документування на місце зупинки транспорту прибув слідчий та експерт Прилуцького відділу поліції. В затриманні і документуванні даного правопорушення також  особисто брав участь начальник Прилуцької поліції Руслан Крахмілець, начальник слідчого відділення Олександр Хвостенко та начальник кримінальної поліції Сергій Юрченко.

Зараз автівка знаходиться на майданчику тимчасового тримання автомобілів Прилуцького відділу поліції. Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом) - караються позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини