Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 05:15:43

Рятувальники надають допомогу з вивільнення транспортних засобів, що потрапили у снігові замети

20.01.2016   07:31Агенцiя

Починаючи з 16 січня на Чернігівщині підрозділи Держслужби з надзвичайних ситуацій, нагляду за дорожнім рухом Національної поліції та облавтодору в цілодобовому режимі ліквідовують наслідки негоди на автошляхах області.

Протягом минулої доби спільними діями залучених сил і засобів 12 разів надавалась допомога з вивільнення транспортних засобів, що потрапили у снігові замети на території Чернігівського, Бобровицького, Варвинського, Ічнянського, Козелецького, Носівського та Ніжинського районів. Загальна кількість звільненої техніки склала 25 одиниць, з яких 1 автобус, 5 мікроавтобусів, 16 легкових та 3 вантажних автомобіля.

У Ічнянському районі на автодорозі Парафіївка-Іржавець рятувальники звільнили зі снігового полону рейсовий автобус сполученням Чернігів-Сокиринці, в якому перебувало 10 пасажирів. 

У Ніжинському районі до рятувальників з проханням надати допомогу звернулись медпрацівники бригади швидкої медичної допомоги, які їхали на виклик у с. Григоро-Іванівка. Їх транспортний засіб потрапив у сніговий замет. Рятувальники пожежно-рятувальним автомобілем підвищеної прохідності доставили лікарів до хворого, а потім вивільнили їх автомобіль.

Біля с. Пилятин Козелецького району на автодорозі Козелець- Носівка рятувальники зі снігового замету звільнили два маршрутні таксі, в яких загалом перебувало 25 чоловік.

Протягом доби для надання допомоги від Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області залучались 37 чоловік особового складу та 12 одиниць пожежно-рятувальної техніки.

Враховуючи погіршення погодних умов, підрозділи У ДСНС працюють у цілодобовому режимі й продовжують роботи з ліквідації наслідків негоди.

У зв’язку з цим, рятувальники Держслужби з надзвичайних ситуацій звертаються до водіїв автотранспортних засобів з проханням бути уважними на дорогах, дотримуватися безпечної швидкості й дистанції руху та по можливості утриматися від поїздок на далекі відстані.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини